NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [Withdrawn]

DIN EN ISO 6887-2
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2003); German version EN ISO 6887-2:2003

Title (German)

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen (ISO 6887-2:2003); Deutsche Fassung EN ISO 6887-2:2003

Document: references other documents

Document: referenced in other documents

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible european committee

CEN/TC 275 - Food analysis - Horizontal methods  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology  

Edition 2004-01
Original language German
Price from 85.30 €
Table of contents

Contact

Haider Klenz

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2355
Fax: +49 30 2601-42355

Send message to contact