NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [CURRENT]

ISO 27971
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology

Title (German)

Getreide und Getreideerzeugnisse - Weichweizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph

Responsible national committee

NA 057-05-06 AA - Cereals and cereal products  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 4 - Cereals and pulses  

Edition 2023-06
Original language English
Price from 215.10 €
Table of contents

Contact

Konstantina Döhring

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2434
Fax: +49 30 2601-42434

Send message to contact