NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [CURRENT]

DIN EN 60335-2-47 ; VDE 0700-47:2020-10
Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-47: Particular requirements for commercial electric boiling pans (IEC 60335-2-47:2002 + A1:2008 + A2:2017); German version EN 60335-2-47:2003 + Cor.:2007 + A1:2008 + A11:2012 + A2:2019

Title (German)

Sicherheit elektrischer Geräte für den Hausgebrauch und ähnliche Zwecke - Teil 2-47: Besondere Anforderungen für elektrische Kochkessel für den gewerblichen Gebrauch (IEC 60335-2-47:2002 + A1:2008 + A2:2017); Deutsche Fassung EN 60335-2-47:2003 + Cor.:2007 + A1:2008 + A11:2012 + A2:2019

Document: references other documents

Document: referenced in other documents

Responsible national committee

DKE/UK 511.8 - Großküchengeräte  

Edition 2020-10
Original language German
Price from 100.60 €
Table of contents

Contact

Dipl.-Ing.

Stephan Pillmann

Merianstr. 28
63069 Offenbach am Main

Tel.: +49 69 6308-254

Send message to contact