NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [CURRENT]

DIN EN 1650
Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative suspension test for the evaluation of fungicidal or yeasticidal activity of chemical disinfectants and antiseptics used in food, industrial, domestic and institutional areas - Test method and requirements (phase 2, step 1); German version EN 1650:2019

Title (German)

Chemische Desinfektionsmittel und Antiseptika - Quantitativer Suspensionsversuch zur Bestimmung der fungiziden oder levuroziden Wirkung chemischer Desinfektionsmittel und Antiseptika in den Bereichen Lebensmittel, Industrie, Haushalt und öffentliche Einrichtungen - Prüfverfahren und Anforderungen (Phase 2, Stufe 1); Deutsche Fassung EN 1650:2019

Document: references other documents

Responsible national committee

NA 057-08-04 AA - Disinfectants for veterinary use and food area  

Responsible european committee

CEN/TC 216/WG 3 - Food hygiene and domestic and institutional use  

Edition 2019-10
Original language German
Translation English
Price from 135.10 €
Table of contents

Contact

Sibylle Herbst

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2835
Fax: +49 30 2601-42835

Send message to contact