DIN Standards Committee Food and Agricultural Products
DIN EN ISO 16649-3
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of ß-glucuronidase positive Escherichia coli - Part 3: Detection and most probable number technique using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-ß-D-glucuronide (ISO 16649-3:2015, Corrected version 2016-12-15); German version EN ISO 16649-3:2015
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von ß-Glucuronidase-positiven Escherichia coli - Teil 3: Nachweis und Bestimmung der wahrscheinlichsten Keimzahl unter Verwendung von 5-Brom-4-Chlor-3-Indol-ß-D-Glucuronid (ISO 16649-3:2015, korrigierte Fassung 2016-12-15); Deutsche Fassung EN ISO 16649-3:2015
Document: references other documents
Responsible national committee
NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain