NA 057
DIN Standards Committee Food and Agricultural Products
DIN EN ISO 11133 [Withdrawn] referenced in following documents:
Document number | Edition | Title |
---|---|---|
VDI 4253 Blatt 3 | 2019-05 | Measurement of airborne microorganisms and viruses in ambient air - Culture based method for the quantitative determination of bacteria in air - Method after separation in liquids More |
BVL L 06.00-24 | 2019-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung von Enterobacteriaceae in Fleisch - Spatelverfahren (Referenzverfahren) (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN 10164-1, Ausgabe Juni 2019) More |
BVL L 06.00-25 | 2019-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung von Enterobacteriaceae in Fleisch - Tropfplatten-Verfahren (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN 10164 Teil 2, Juni 2019) More |
DIN 10164-1 | 2019-06 | Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 1: Spatula method (reference method) More |
DIN 10164-2 | 2019-06 | Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 2: Drop plating method More |
BVL B 80.00-5 | 2019-02 | Untersuchung von Bedarfsgegenständen - Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für Probenahmetechniken von Oberflächen (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN ISO 18593, Ausgabe Oktober 2018) More |
BVL L 00.00-133/2 | 2019-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis und zur Zählung von Enterobacteriaceae in Lebensmitteln - Teil 2: Koloniezähltechnik (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN ISO 21528 Teil 2, Mai 2019) More |
DIN EN ISO 11731 | 2019-03 | Water quality - Enumeration of Legionella (ISO 11731:2017); German version EN ISO 11731:2017 More |
DIN EN ISO 16140-6 | 2020-04 | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 6: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods for microbiological confirmation and typing procedures (ISO 16140-6:2019); German version EN ISO 16140-6:2019 More |
DIN EN ISO 18593 | 2018-10 | Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling (ISO 18593:2018); German version EN ISO 18593:2018 More |