NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [CURRENT]

ISO 6887-2
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products

Title (German)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9/WG 8 - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions  

Edition 2017-03
Original language English
Price from 70.10 €
Table of contents

Contact

Haider Klenz

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2355
Fax: +49 30 2601-42355

Send message to contact