NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [CURRENT]

ISO 16649-3
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of beta-glucuronidase-positive Escherichia coli - Part 3: Detection and most probable number technique using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glucuronide

Title (German)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von ß-Glucuronidase-positiven Escherichia coli - Teil 3: Nachweis und Bestimmung der wahrscheinlichsten Keimzahl unter Verwendung von 5-Brom-4-Chlor-3-Indol-ß-D-Glucuronid

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology  

Edition 2015-05
Original language English
Price from 70.10 €
Table of contents

Contact

Haider Klenz

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2355
Fax: +49 30 2601-42355

Send message to contact