NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Pre-standard

ISO/TS 6579-2
Microbiology of food and animal feed - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 2: Enumeration by a miniaturized most probable number technique

Title (German)

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 2: Zählung unter Anwendung eines miniaturisierten Verfahrens der wahrscheinlichsten Keimzahl

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology  

Edition 2012-11
Original language English
Price from 106.30 €
Table of contents

Contact

Haider Klenz

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2355
Fax: +49 30 2601-42355

Send message to contact