NA 057
DIN Standards Committee Food and Agricultural Products
DIN EN ISO 712 [Withdrawn] referenced in following documents:
Document number | Edition | Title |
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DIN 10355 | 2017-11 | Milled cereal products - requirements, types and testing More |
BVL L 15.00-3 | 2019-07 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung des Stickstoffgehaltes und Berechnung des Rohproteingehaltes von Getreide und Hülsenfrüchten - Kjeldahl-Verfahren (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN EN ISO 20483, März 2014) More |
BVL L 15.00-7 | 2023-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung des Aschegehalts in Getreide, Hülsenfrüchten und Nebenprodukten durch Verbrennung (Übernahme der Norm DIN EN ISO 2171, Januar 2023) More |
BVL L 15.05-4 | 2023-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Mais - Bestimmung des Feuchtegehalts (von gemahlenen und ganzen Körnern) (Übernahme der Norm DIN EN ISO 6540, Juni 2021) More |
BVL L 15.06-4 | 2023-12 | Untersuchung von Lebensmitteln - Reis - Anforderungen (Übernahme der Norm DIN EN ISO 7301, Januar 2023) More |
DIN EN ISO 11747 | 2018-06 | Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017); German version EN ISO 11747:2012 + A1:2018 More |
DIN EN ISO 12099 | 2018-01 | Animal feeding stuffs, cereals and milled cereal products - Guidelines for the application of near infrared spectrometry (ISO 12099:2017); German version EN ISO 12099:2017 More |
DIN EN ISO 16634-2 | 2016-11 | Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO 16634-2:2016); German version EN ISO 16634-2:2016 More |
DIN EN ISO 17718 | 2015-03 | Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase (ISO 17718:2013); German version EN ISO 17718:2014 More |
DIN EN ISO 20483 | 2014-03 | Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2013); German version EN ISO 20483:2013 More |