NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Standards [Withdrawn]

DIN EN ISO 27971
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2008); German version EN ISO 27971:2008

Title (German)

Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph (ISO 27971:2008); Deutsche Fassung EN ISO 27971:2008

Document: references other documents

Responsible national committee

NA 057-05-06 AA - Cereals and cereal products  

Responsible european committee

CEN/TC 338 - Cereal and cereal products  

Edition 2008-10
Original language German
Translation English
Price from 141.20 €
Table of contents

Contact

Konstantina Döhring

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2434
Fax: +49 30 2601-42434

Send message to contact