NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Draft standard [New]

EN ISO 6887-1/FprA1
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions - Amendment 1: Requirements and guidance on the use of larger test portion size for qualitative method (ISO 68871:2017/FDAM 1:2024)

Title (German)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen - Änderung 1: Anforderungen und Leitlinien für die Verwendung größerer Prüfmengen bei qualitativen Verfahren (ISO 6887-1:2017/FDAM 1:2024)

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible european committee

CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain  

Edition 2024-05
Original language English
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