NA 057

DIN Standards Committee Food and Agricultural Products

Draft standard [Withdrawn]

ISO/DIS 6579-4
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR)

Title (German)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 4: Identifizierung von monophasischen Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) durch Polymerase-Kettenreaktion (PCR)

Responsible national committee

NA 057-01-06 AA - Microbiology of the food chain  

Responsible international committee

ISO/TC 34/SC 9/WG 10 - Typing of Salmonella  

Edition 2023-12
Original language English
Price from 70.10 €
Table of contents

Contact

Haider Klenz

Am DIN-Platz, Burggrafenstr. 6
10787 Berlin

Tel.: +49 30 2601-2355
Fax: +49 30 2601-42355

Send message to contact