NA 055
DIN Standards Committee Laboratory Devices and Installations
DIN 12699 [CURRENT] referenced in following documents:
Document number | Edition | Title |
---|---|---|
DIN 38406-18 | 1990-05 | German standard methods for the examination of water, waste water and sludge; cations (group E); determination of dissolved silver by atomic absorption spectrometry using electrothermal atomization (E 18) More |
DIN 51441 | 2007-04 | Testing of mineral products - Determination of the microbial colony number in petroleum products with a boiling range below 400 °C More |
BS ISO 20369 | 2009-10-31 | Material used for producing wrappings for cigarette filters, cigarettes and other tobacco products - Determination of citrate content More |
BS ISO 20370 | 2009-10-31 | Material used for producing wrappings for cigarette filters, cigarettes and other tobacco products - Determination of acetate content More |
BVL L 01.00-26/1 | 2011-01 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung des Gehaltes an L- und D-Milchsäure (L- und D-Lactat) in Milch und Milchprodukten - Enzymatisches Verfahren (Übernahme der gleichnamigen deutschen Norm DIN 10335, Ausgabe September 2010) More |
BVL L 01.00-32 | 1994-05 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung der Alkalischen Phosphatase-Aktivität in Milch - Enzymatisches Verfahren (Übernahme der gleichlautenden Deutsche Norm DIN 10337, Ausgabe Dezember 1993) More |
BVL L 01.00-63 | 1997-09 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung von D-Gluconsäure (D-Gluconat) in Milch und Milchprodukten - Enzymatisches Verfahren (Übernahme der gleichnamigen Deutschen Norm DIN 10471, Ausgabe Oktober 1997) More |
BVL L 01.00-86 | 2012-01 | Untersuchung von Lebensmitteln - Bestimmung des Citronensäuregehaltes in Milch und Milcherzeugnissen - Enzymatisches Verfahren (Übernahme der gleichnamigen Norm DIN 10325, Ausgabe Juli 2010) More |
BVL L 07.00-22 | 1983-05 | Determination of the glucose content in meat products More |
BVL L 07.00-24 | 1983-05 | Determination of the saccharose content in meat products More |